Avslappning.

Først må jeg bare takke alle dere fine leserne mine som kommer med så fine tilbakemeldinger til meg! Dere er helt fantastiske Og så må jeg ønske nye lesere velkommen. Jeg er veldig takknemlig for at dere vil følge meg

I går hadde jeg hvile etter jobb.  Vi tok helgehandelen sammen, lagde middag sammen, og var bare oss to. Det føltes godt, å legge fra seg alt, og prate sammen om helt hverdagslige ting. Siden jeg trengte den hviledagen, så var det bare å hoppe i seng når TT dro på nattejobb. Men når jeg våknet i dag, så kjente jeg at det må bli hvile i dag også Så etter jobb i dag blir det å slappe av med strikketøy. 


Solen skinner, og jeg skal ha helgefri. Det kan jo ikke bli bedre enn det! Dvs, helt helgefri er det ikke. Jeg får besøk av min sponsor i Forever, og gleder meg til å lære mer. Det er mye å lære. Først og fremst om produktene, men også om Networkmarketing. Og det er helt fantastisk å være en del av dette. Man er aldri alene. Og her gjelder ikke ordtaket kvinne er kvinne værst. Nei, her er kvinne, kvinne best. Makan til oppfølging skal man lete lenge etter. Man heier på hverandre. Og tenk det å kunne jobbe hjemmefra når du har lyst, og når det passer deg selv. Jeg skjønner godt at noen jobber med dette på fulltid. Det å bygge en business hjemmefra, uten risiko er helt rått. Ta gjerne kontakt, om du ønsker informasjon om dette.


Hviledag eller ei. Jobben kaller. Heldigvis vil tiden gå fort på jobb i dag (masse å gjøre om dagen), for allerede nå lengter jeg hjem til sofaen. Nå når jeg er blitt så aktiv, så er det enda viktigere å lytte til kroppen min, når den sier det er på tide å hvile.


Jeg ønsker deg en fin fredag, og håper solen skinner på deg i dag også

 Mona

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram 

14 kommentarer

Mona Irene Johansen

Jeg må si dunimponerer.

Stadig nye endringer i hverdagen, og du gir aldri opp😉

Lykke til med nytt prosjekt 👍

Mona Irene Johansen:
Nå er jeg veldig heldig da, og elsker alle endringer jeg gjør. Og fordi jeg er nøye med kosthold, tilskudd, trening og hvile, så får jeg til det meste. For meg handler alt nå om balanse :D

Noen ganger trenger man hviledager, man må bare tillate seg å ta de :) Kos deg med strikketøyet ditt :)

kreativemeeg:
Du har så rett! Jeg skal kose meg, og det må du gjøre også, uansett hva du skal gjøre i dag :)

god morgen.Ja noen dager må en bare kvile,det nytter ikke å kjøre kroppen så langt att en til slutt går på en smell )

Her snør det i skrivende stund,så regner det og alt er vått og kaldt,men jeg vil prøve å få meg en lite spasertur om det blir litt bedre vær ut på dagen )) ha en fin dag og kos deg når du kommer hjem

fruensvilje:
Og en smell vil man jo ikke ha :) Da er ikke du så heldig med været som jeg er, men kose deg må du allikevel :)

dvergpinschere i mitt hjerte

Her skinner også solen! og ja, du må nok lytte til kroppen og ikke pushe for mye..så du havner i kjelleren...Lykke til! og ha en god dag!

dvergpinschere i mitt hjerte:
Så fint at du har sol også :)

Viktig å hvile innimellom ja :) Og med strikketøyet, så er hvilen komplett :)

Kose deg masse, og nyt dagen og helgen <3

Eva:
En god helg til deg også <3

Herlig å lese og så vakrer blomsterbilder. Ja, hvile må til innimellom. Kos deg med strikketøyet i kvelden. Jeg sitter med malesakene og ser uvære fyke over oss der ute, selv om sola skinner. Ha en vakker kveld :)

natheless:
En hobby får frem ro og glede, helt uavhengig av hva det er. Jeg håper du ble fornøyd med det du malte?

Nyt dagen :)

Her har solen skint og jeg har hatt besøk av Kjersti :-) Super dag :-) Håper du får slappet av mest mulig etter jobb nå :-)

frodith:
Åhh, jeg tipper dere hadde det superkoselig! :-D

Skriv en ny kommentar