Pingla på bytur.

Siden jeg begynte å jobbe med Forever så har jeg blitt en racer på å utfordre komfortsonen min.. Det går liksom ikke, å ikke gjøre det, fordi det skjer noe nytt hele tiden som jeg vil være med på. Imidlertid har jeg ett hinder jeg har opparbeidet meg gjennom snart 33 år. Nemlig å kjøre bil på ukjente steder. 


(milde himmel så sur a gitt - eller konsentrert kanskje...)

For meg er det rett og slett et mareritt å kjøre når jeg ikke kan veien. Jeg får skikkelig stressmerter i kroppen, og angst så det holder. Og sånn kan jeg ikke holde på lenger. I Forever MÅ jeg rundt omkring på ukjente steder, og jeg begynner å bli ganske lei av å ha det sånn. 

I går skulle vi til svigers en tur. Og de bor på andre siden av Oslo. Siden de har vært mine svigerforeldre i 3 år ( i dag har vi vært kjærester i 3 år faktisk), så har jeg jo blitt trygg på den veien nå. Det er bare det at det er veiarbeider på den strekningen titt og ofte, og da er det full skrens på meg igjen. Som regel er det TT som kjører, så sånn har jeg løst det problemet. Men i går tok jeg tyren på hornet og sa at JEG kjører. Og sånn ble det. Lite visste jeg hva TT da pønsket på...

For plutselig så ville han at vi skulle ta en helt annet vei da, så klart, og det var jo rett ned i Oslo sentrum. Kjære vene så glad jeg var for at det var søndag, og at jeg kjørte bil med automat. Men faktisk så gikk det veldig fint. Jeg fulgte skiltingen, og vi kom oss trygt frem til Nesodden. Nå var jeg jo heldig, for en søndag i Oslo er jo ganske stille, men det var jo det som gjorde det til en så god opplevelse, og ett sted må man jo begynne!

I dag er det en bilfri dag på meg. Jeg har jobbet med Forever, og nå er det skogstur som står for tur. Fokus vet dere ;)

Ha en strålende ettermiddag alle sammen...

 Mona

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram, for oppdateringer på kjørefronten, eller andre ting i hverdagen min. På snapchat heter jeg Bompimin. 

4 kommentarer

Hei! kunne du nevne turområder du bruker? med bildene eller innlegg. bor i Ullensaker selv, kunne tenke meg å bruke turområde mer. ser på de fine bildene dine, at det er flere steder jeg ikke kjenner igjen.

Anonym:
Hei på deg :) Så klart jeg kan :) Stort sett så går jeg ut fra Mogreina skole i forskjellige retninger. Om jeg har andre turmål, så kommer det som regel egne innlegg om det her på bloggen :)

dvergpinschere i mitt hjerte

Sånn er jeg også...liker ikke kjøre på ukjente veier...Så bra du blir utfordret..vi trenger det...hihih.. flink er du!

dvergpinschere i mitt hjerte:
Det er jo bra å bli utfordret iblant, hvis ikke ville vi jo ikke kommet et steg videre i livene våre ??

Skriv en ny kommentar