Munnen renner snart over!!

I dag går jeg rundt og nesten gulper ord som hjertet vil fortelle😊I dag har mannen og jeg vært kjærester i 3 år. Det er helt vilt hvor fort det har gått, og hvor mye vi har rukket å gjøre sammen på den tiden.

Det største er selvfølgelig at vi giftet oss for snart 2 år siden. Det har vært hussalg, huskjøp, konfirmasjon, barnedåper, ferier, bilkjøp og scooterkjøp. Vi har begge byttet jobber. Og alt har føltes helt riktig både når det gjelder tid og penger.

Vi utfyller hverandre utrolig godt på alle områder Der han er flink med vedlikehold, er jeg heller slapp. Jeg liker å skifte på senga. Må han gjøre det blir vi uten trekk på dyna, og sånn fortsetter det med det meste i livet vårt. Vi jobber jo tilogmed motsatt av hverandre...

I mange mange år har jeg hatt en drøm. Men det ble aldri noe av. Og når jeg møtte TT og denne drømmen kom opp, så viste det seg at dette ikke var noen drøm for han. Litt sånn: bi'n there, done that. Og siden han følte det sånn - og vi er opptatt av å være 100% enig om ting, før vi gjør noe, så ble det lagt bort. Det har dukket opp litt sporadisk på bilturer, men ikke noe mer enn det.

MEN i helgen, etter en middag hos ett vennepar, på vei hjem, i bilen, så fortalte han at nå kunne han tenke seg å gjøre noe med drømmen min. Nå har han også lyst!!

Så i går gjorde vi masse research, og fixet papirer. Og i morgen blir det roadtrip til Son (jeg skal nok kjøre ja😉). Og når vi kjører hjem vet vi om drømmen vår har gått i oppfyllelse!

Jeg har hatt sommerfugler i magen siden i går kveld, og klarer ikke å tenke på noe annet. Jeg prater til TT om det hele tiden, og er nesten i ekstase over at nå kan det skje!!

Jeg føler meg nesten som en toppblogger når jeg skriver sånn. Men munnen er full, og når jeg da ikke kan si noe før avtalen er i boks, så må dere bare bære over med meg. Men la meg si det sånn: Hvis avtalen går i boks i morgen, tar det nok ikke mange min før det ligger ute på bloggen. Dette er den perfekte sommergaven og kjærestegaven til hverandre

Tør du å gjette hva det er?

Om du følger meg på Snapchat. (Bompimin) så får du nok svaret først😂

Mona

Ps. Jeg blogger fra tlf, så hvis noe er rart, så er det derfor😊

6 kommentarer

dvergpinschere i mitt hjerte

Så spennende da! det første jeg tenkte var camping...vogn eller hytte...eller båt! men kan jo være alt mulig...lykke til uansett! og gleder meg til å høre... Gratulerer med dagen også!

dvergpinschere i mitt hjerte:
Og du hadde jo helt rett! Det ble campingvogn :D

Åh, så spennendes 😃 Fallskjermhopp ? 😅😃💪🏻 Blir ivertfall veldig spennendes å følge med imorra 😍 Lykke til ivertfall!

Og gratulerer med 3-års dagen ❤️❤️

Monica 🙂

Monica:
Vet du at det tror jeg faktisk ikke jeg hadde overlevd... Høyder er en forferdelig ting, og selv om jeg er opptatt av å gå ut av komfortsonen, så er det der altfor tøft for meg :)

Gratulerer til dere :-)

frodith:
Tusen takk Frodith :)

Skriv en ny kommentar