Når hanen galer...

I tidlige morgentimer i dag, våknet vi av hanen som galer. Det har jeg aldri opplevd før


Derfor har jeg heller aldri opplevd at når de først starter på mårran, så stopper de ikke med det første...


På sitt vis så er det veldig koselig da, selv om det var fryktelig tidlig. Jeg sovnet igjen, så det gikk helt fint. 

Når vi sto opp og lukket opp døren, så skinte solen fra skyfri himmel, og lukten av landliv snek seg inn i campingvogna. Det er en virkelig god lukt, så vi trives som bare det.

Nå er det frokost hos vertskapet -det lukter egg og bacon, og så skal noen av oss gå tur. Jeg gleder meg til en ny dag sammen med familien i dette paradiset

Jeg ønsker deg en fin søndag, og håper du skal gjøre noe gledelig også

 Mona

Følger du meg på Facebook og Instagram? Der har jeg oftere oppdateringer. På snapchat heter jeg Bompimin.

#gårdsliv #hane #livetpålandet #campinglivet 

10 kommentarer

fruensvilje

13.08.2017 kl.10:00

Vi er velsignet med naboer som har hane,noen netter finner han det for godt å starte mellom 4 og 5 og som du sier,da gir han seg ikke med det første :)) kos dere i paradiset,det høres deilig ut,her regner det men tur blir det uansett

Mona

13.08.2017 kl.10:36

fruensvilje:
Denne startet på det tidspunktet den også :D

God tur i regnet:)

frodith

13.08.2017 kl.10:04

Så koselig med hanen :-) Fint på camping ja :-)

Mona

13.08.2017 kl.10:37

frodith:
Ja dette er koselig fra ende til annen :)

Eva

13.08.2017 kl.11:23

Jeg tenker jeg skal være glad jeg ikke har en hane i nabolaget :D Jeg hadde nok slitt enda mer med søvnen da enn jeg gjør nå.

Men litt idyllisk og koselig høres det jo ut ja :)

Kos dere masse videre <3

Mona

14.08.2017 kl.10:34

Eva:
Det har du nok helt rett i, for den er ganske høylytt og intens. Så hvis en er vàr fra før, så er nok ikke en nabohane ideelt :)

dvergpinschere i mitt hjerte

13.08.2017 kl.16:57

Håper dere har kost dere..og ja..det er ikke koselig å våkne til når man selv skal på jobb etterpå..vi bodde et sted hvor den begynte ca en time før jeg skulle opp..og jeg klarer ikke å sovne etter å ha våknet..sååå irriterende...Men koselig..ja...elsker jo gård med masse dyr!! og lukter!!

Mona

14.08.2017 kl.10:36

dvergpinschere i mitt hjerte:
Det er jo akkurat det som er problemet. Det å våkne til hanen, men ikke å rekke og sovne igjen før en må stå opp :( De som bor på en gård med hane er jo ofte så vant til den at de ikke hører den. Dessuten har jo de valgt det, det har jo ikke naboene... Luktene og dyrene er fine ting. Men jeg kjenner at jeg er glad jeg ikke bor i det hver dag. Da hadde jeg nok ikke syntes at det var så idyllisk ;)

Malin

14.08.2017 kl.22:12

Det er ikke hver dag vi som bor med han syns det er like idyllisk heller men jevnt over gjør han heldigvis en strålende jobb og med god dialog med naboen går det fint. Blir de plaget så sier de ifra og vi er veldig enig om at han da må bort :) Viktig fir oss at naboene og skal ha det koselig. Heldigvis går det foreløpig veldig bra :)

Mona

20.08.2017 kl.11:31

Malin:
Jeg skjønner at det ikke er like idyllisk kl 04 en sommermorgen, men på bilder er det jo utrolig flott da, siden de er uten lyd... :D

Skriv en ny kommentar

Mona

Mona

51, Ullensaker

Må man være gammel fordi man er i 50-årene? Kone, mamma og mormor med strikkedilla. Er aktiv i hverdagen med turer i skog og mark, og har det siste året jobbet med endring av livsstil. IFBO hos Forever Living, fordi jeg digger produktene. Jeg har ofte nye drømmer og mål, hvor ikke alt blir gjennomført... Elsker livet mitt, og deler noen øyeblikk her på bloggen. For kontakt: Fruemmel@gmail.com

Kategorier

Arkiv

hits