Når hanen galer...

I tidlige morgentimer i dag, våknet vi av hanen som galer. Det har jeg aldri opplevd før


Derfor har jeg heller aldri opplevd at når de først starter på mårran, så stopper de ikke med det første...


På sitt vis så er det veldig koselig da, selv om det var fryktelig tidlig. Jeg sovnet igjen, så det gikk helt fint. 

Når vi sto opp og lukket opp døren, så skinte solen fra skyfri himmel, og lukten av landliv snek seg inn i campingvogna. Det er en virkelig god lukt, så vi trives som bare det.

Nå er det frokost hos vertskapet -det lukter egg og bacon, og så skal noen av oss gå tur. Jeg gleder meg til en ny dag sammen med familien i dette paradiset

Jeg ønsker deg en fin søndag, og håper du skal gjøre noe gledelig også

 Mona

Følger du meg på Facebook og Instagram? Der har jeg oftere oppdateringer. På snapchat heter jeg Bompimin.

#gårdsliv #hane #livetpålandet #campinglivet 

10 kommentarer

Vi er velsignet med naboer som har hane,noen netter finner han det for godt å starte mellom 4 og 5 og som du sier,da gir han seg ikke med det første :)) kos dere i paradiset,det høres deilig ut,her regner det men tur blir det uansett

fruensvilje:
Denne startet på det tidspunktet den også :D

God tur i regnet:)

Så koselig med hanen :-) Fint på camping ja :-)

frodith:
Ja dette er koselig fra ende til annen :)

Jeg tenker jeg skal være glad jeg ikke har en hane i nabolaget :D Jeg hadde nok slitt enda mer med søvnen da enn jeg gjør nå.

Men litt idyllisk og koselig høres det jo ut ja :)

Kos dere masse videre <3

Eva:
Det har du nok helt rett i, for den er ganske høylytt og intens. Så hvis en er vàr fra før, så er nok ikke en nabohane ideelt :)

dvergpinschere i mitt hjerte

Håper dere har kost dere..og ja..det er ikke koselig å våkne til når man selv skal på jobb etterpå..vi bodde et sted hvor den begynte ca en time før jeg skulle opp..og jeg klarer ikke å sovne etter å ha våknet..sååå irriterende...Men koselig..ja...elsker jo gård med masse dyr!! og lukter!!

dvergpinschere i mitt hjerte:
Det er jo akkurat det som er problemet. Det å våkne til hanen, men ikke å rekke og sovne igjen før en må stå opp :( De som bor på en gård med hane er jo ofte så vant til den at de ikke hører den. Dessuten har jo de valgt det, det har jo ikke naboene... Luktene og dyrene er fine ting. Men jeg kjenner at jeg er glad jeg ikke bor i det hver dag. Da hadde jeg nok ikke syntes at det var så idyllisk ;)

Det er ikke hver dag vi som bor med han syns det er like idyllisk heller men jevnt over gjør han heldigvis en strålende jobb og med god dialog med naboen går det fint. Blir de plaget så sier de ifra og vi er veldig enig om at han da må bort :) Viktig fir oss at naboene og skal ha det koselig. Heldigvis går det foreløpig veldig bra :)

Malin:
Jeg skjønner at det ikke er like idyllisk kl 04 en sommermorgen, men på bilder er det jo utrolig flott da, siden de er uten lyd... :D

Skriv en ny kommentar