Putty!


Denne strikkingen min er jo egentlig helt merkelig. For når jeg først finner et mønster jeg faller for, så faller jeg så hardt at det blir strikket mange plagg, i mange størrelser med samme mønster. Og sånn ble det med dette mønsteret også. 


Kjolen er retro, og het tidligere Petrakjolen. Mønsteret tok jeg ut av et ukeblad for veldig mange år siden, og så har det dukket opp i permen med jevne mellomrom, når jeg har satt inn nye mønster. Men for et par mnd siden tok jeg det ut, og satte i gang med en i str 3 år. Barnebarnet som skal få kjolen er ei spinkel jente som blir 3 år denne mnd, så jeg har lagt til litt på lengden, i stedet for å strikke i str 4 år, for det blir nok altfor mye vidde til henne.


Selv om det tar lenger tid, så liker jeg best å strikke på p nr 3, og helst med masse mønster. Det er litt mer utfordrende, og litt mer hjernetrim. Noe jeg trenger, som innimellom er plaget av hjernetåke. 

Om du har lyst til å strikke denne, så er det bare å google puttykjole, eller petrakjole. Da dukker det nok opp et gratismønster.

Som jeg skrev, så ble jeg hektet på dette mønsteret, så det kommer flere innlegg om flere plagg etterhvert.

Har du blitt hektet på et mønster noen gang?

 Mona

Følg meg gjerne på Facebook og Instagram. På snapchat heter jeg Bompimin. 

 

 

 

 

 

16 kommentarer

Siste innlegg